Ribe Filmklub

Ribe Filmklub drives i et samarbejde mellem  Biografforeningen Dagmar  og Ribe Bibliotek. Filmklubben viser to film om måneden, Dels en aftenforestilling og dels en  eftermiddagsforestilling. I vinteren/foråret vises filmene i perioden januar – april. I efteråret fra september – december.

Her kan du se, hvilke film der aktuelt bliver vist: Filmprogram

Hvornår vises filmene

Aftenforestillingerne vises kl. 19 den anden onsdag i måneden. Eftermiddagsforestillingerne vises som Seniorbio i samarbejde med Ældresagen i Ribe. Det sker kl. 15.30 den tredje tirsdag i måneden.

Hvor vises filmene

Alle filmene vises i seminarieHuset, Simon Hansensvej 1  i Ribe. Det foregår i Fællessalen, som findes ved at benytte seminarieHusets indgang C. Man sidder på almindelige stole, men der er anskaffet hynder man kan benytte.  Filmene vises på stort lærred.

 

Hvad koster det

Det er gratis at se filmene og alle er velkomne til både aftenforestillingerne og Seniorbio-forestillingerne om eftermiddagen. Det kræver ikke medlemskab at se filmene.

Filmudvalget

SeminarieHuset indgangen til Fællessalen, hvor filmene vises

Der er nedsat et filmudvalg, som vælger de film, der vises i filmklubben. I udvalget er der repræsentanter fra Biografforeningen Dagmar, Ribe Bibliotek og Ældresagen i Ribe,